Narvaný vlak

Narvaný vlak

Anotace: Cesta vlakem nemusí být vždycky nudná záležitost...

Stála jsem na nástupišti,
spíš na velkém schromaždišti.
Byla to fakt bída,
všechno druhá třída.

Vlak už zastavil a pak,
zvedl se prachu mrak.
Uvolnil se v davu mrav,
zastavením vlak vyhlasil bojový stav.

Všichni se dovnitř rvali,
do držky si skoro dali.
Aby urvali ten nejlepší flek,
v dálce jsem slyšela i brek.

Vedle mě to byla síla,
babka byla vzteky bílá.
Když ženská s lístkem v ruce utrousila,
že na místo, kde zrovna sedí místenku zakoupila.

Lidi už stáli i v uličkách,
dokonce i dámy v lodičkách.
Na kufrech a schodech seděli,
na sedačku už šanci neměli.

Vlak byl narvaný až k prasknutí,
bylo tam vedrem k padnutí.
Tak jsem zase jednou vlakem jela,
jsem z toho znechucená zcela.
Autor Chiko, 21.03.2018
Přečteno 704x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí