kam na výlet ?

kam na výlet ?

 

 

           Nejkrásněji podle mě

           je na Krásenské rozhledně

           zámek a park v Dobříši

           je jak ve francouzské říši

           když ti chybí energie

           Panenský Týnec ji dobije

           krásnou radnici tutově

           najdeš v Novém Bydžově

           na malíře Slavíčka

           vzpomeň v Kameničkách

           

           naše země je pohádka

           to není země, to je zahrádka !

 

 

 

 

Autor rybka, 30.11.2023
Přečteno 60x
Tipy 11
Poslední tipující: Niška, RadekČ, Žluťák, Ondra, mkinka, Bufik, nehledaná, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a hlavně to Krásno. Moje utajená meta. Jednou...

30.11.2023 21:54:49 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí