Zářivá tvář

Zářivá tvář

Anotace: Když píšu tuto báseň, mám před sebou tvou zářivou tvář, která jako by ani nebyla z tohoto světa.

Sbírka: Dívka, která se vznášela nad zemí

Mystický zážitek
mezi prachem a knihami
jeho oslnivá tvář
sladký zákusek
na který se sbíhají sliny
ponořený do slov
kolem hlavy svatozář
potkat se tak v noci
duše s duší
zeď však stojí mezi nimi
a on nic netuší
plující touha na lodi něhy
prozraď mi své tajemství
můj milý neznámý
řekni mi kdo jsi
chci nahlédnout do tvé mysli
utajený úsměv ženy
která touží milovat krásu
krásu skrytou v šílenství
magický oheň jeho očí
pohled plný úžasu
okamžik náhlé změny
v jejím těle plamen hřeje
chce znát
co je pod povrchem
co podvědomí vyplaví
ve snech maluje
v zářivých barvách
polibek s jemným mužem
portrét umělce s hlubokýma očima
který se směje a démonům rozumí
obraz Doriana Graye
láska v představách
stále sní
Autor horkosladka.symfonie, 11.08.2012
Přečteno 674x
Tipy 2
Poslední tipující: Tulačka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí :) Příběh o obrazu Doriana Graye mám taky moc ráda :)

11.08.2012 09:48:38 | Tulačka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí