Upálení

Upálení

Anotace: asi musím na všem asi ještě dosti zamakat a něco se tu přiučit,ale super zábava :-))

Píše se rok 1415,byl jsem uvržen do žaláře,
kde za své činy zaplatím,tak jak mi život káže,
chtěl jsem jen lidu,sílu do života dát,
aby se svých pánů,přestali bát,
snad má slova,budou lidé mít nadále v duších svých,
nemůže má smrt být,jen pouhý vzdych,
mé tělo,už několik dní lynčují,
chtějí ze mne dostat,proč mne tak lidi zbožnují,
"nic vám neřeknu"křičím na ně a mlčím dál,
můj život patří lidu a né vám,
konec mého života se blíží,musím jít,
před lidem,mne chtějí upálit,
nikdy nebudu litovat slov,která jsem řekl,
naposledy před svým lidem klekl,
poslední přání ještě mám,
věřte mi lidé,tohle není klam
Autor nikolas, 15.05.2014
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí