Z vrcholku pyramidy

Z vrcholku pyramidy

Cítím to v sobě něco velkého se blíží,
proto chtěl bych světu sdělit co moje srdce tíží.
Vím, že většina lidstva bude se mi smát,
já však budu za svou pravdou vždy hrdě si stát.
Vychoval nás strach a ego je naším zlým pánem,
pokud nezměníme způsob myšlení pak bude s lidskou rasou amen.
Stále více ženeme se za pachem špinavých peněz,
tomu kdo jich má mnoho radši do cesty moc nelez.
Finanční závislost je první stádium našeho konce,
všechno se děje podle předem vymyšleného vzorce.
Vše co se děje je součástí plánu,
ty si jen malá rybka v nekonečném oceánu.
vymývání mozků pomoci mediálních korporací,
vkládání podprahových stop do spotů nedá moc velkou práci.
Podepíšeš-li smlouvu s ďáblem máš vždy úspěch zaručen,
ten kdo odváží se promluvit bude navždy umlčen.
Michael Jackson je toho důkazem,
věřím že jeho smrt byla jen něčím rozkazem.
Vnutit světu myšlenku nebát se pokroků,
znamená stát se brzo otrokem robotů.
Proč je tolik tajemství kolem útoku na věže?
Kdo byl tenkrát v pozadí? Kdo držel otěže?
Proč vláda chtěla podepsat tajný dokument ACTA?
A snažila se nám zatajovat další důležitá fakta?

Z vrcholu pyramidy vševidoucí oko dění kontroluje,
do poloviny světa své stoupence hladce infiltruje.
Ovládají nás pomocí našeho strachu,
alergii může způsobit i nepatrné množství prachu.
nadešel ten správný čas se všeho toho strachu zbavit,
osvobodit svou mysl a nechat se láskou hladit.
Lidstvo je pouze vir co ničí tuto planetu,
nikdo si toho nevšímá oči vidí krásnou tapetu.
Zapomínáme na to co je tady a teď,
moc přítomného okamžiku to je ta odpověď.
Krmí nás strachem o konci světa,
kolikrát už byla vyslovena tato hloupá věta?
Chtějí ovládat lidskou mysl, vzít nám naší svobodu,
že se tomu nebráníme dává jim obrovskou výhodu.
Místo zdravého jídla obědváme chemický polotovar,
někdo má miliony v bankách a někdo v kapce ani dolar.
Klipama na Mtv vymývají dětem mozky,
proto rostou z nich jen feťáci, násilníci a trosky.
Stejně jako REVOLTA, SUVERENO a MAJK SPIRIT,
cítím že nastal čas tady něco změnit.
Otevřít třetí oko a začít meditovat,
spojit duši s vesmírem a pozitivní energii se zásobovat.

Autor WIRUS, 26.07.2014
Přečteno 528x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí