Oslava Života

Oslava Života

Chtějí nám tu namluvit,
že svět je zkažený,
není to však pravda 
můj lide vážený.


Ničíme modrou planetu a
ona nás má stále ráda 
i přes všechno to zlé
nikdy neukázala záda.

Vymysleli jsme si hodiny
a připravili se o tu krásu,
hrabeme se v minulosti a
v budoucnu hledame spasu.

Zastav se a podívej 
slunce stále svítí,
obloha je modrá a
louky plné kvítí.

Celý vesmír oslavuje 
tak začni taky žít,
nic není nemožné,
stačí pouze chtít!!!

Autor WIRUS, 10.08.2014
Přečteno 683x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas s obsahem, to je jasný. Ale ta forma... co to třeba pojmout jako úvahu, místo veršování?

10.08.2014 20:50:59 | Hesiona-Essylt

Když, jé právě raději veršuji, ale popřemýšlím o tom.

11.08.2014 05:00:56 | WIRUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí