Vyhlédnu z okna

Vyhlédnu z okna

Anotace: Vyhlédnu z okna postáváš-li v zahradě těhotná jako život ubývající jako plíživá...

Vyhlédnu z okna
postáváš-li v zahradě
těhotná jako život
ubývající jako plíživá smrt
a stále jako klíště
přisátá na oblohu
ještě stále jsi
nestálá milenka stínů
zapuštěnými kořeny
šmátráš pod sukní třešně
jakápak letos bude asi úroda
tím svým strachem půdu nevyhnojíš ...
Autor Howkins, 12.02.2015
Přečteno 526x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla, Robin Marnolli, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí