Do ticha

Do ticha

Anotace: Do ticha vpadli bozi, když slova hřeje pýcha tak tiše zalomozí ... A pak ze všech...

Do ticha
vpadli bozi,
když slova hřeje pýcha
tak tiše zalomozí ...

A pak ze všech stran
přijdou temné lijavce.
Do černav
buší hejna vran
a blesky zaříkání
budí krkavce ...

Opilý mnich
se po hrázi potácí
žehná
požehnanému stavu živé vody
a stavidla
jako prsa vzedmutá
tiše klepou
lásko, šenkýřko !
přijdeš roznášet do hospody ?
Autor Howkins, 17.02.2015
Přečteno 496x
Tipy 6
Poslední tipující: cyberwamp, Amonasr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí