Uvízlí ve snu

Uvízlí ve snu

Anotace: Názory?

Jsem slepý motýl v břiše,
v lůně bůh ví koho.
Čekám na porod,
na výplod zamilovanosti.
Čekám na smrt
jak vyhnanec na Sibiři.
Čekám na zrod nových realit.

Slyším tlumenou hudbu,
rajskou hudbu,
hudbu,
takovou hudbu naskládá nikdo odsud,
žádný motýl v břiše,
ale raketoplán v náruči vesmíru.

"Skutečnost naprosto předčila všechna má očekávání."
Zní.

Tohle je snová realita a z ňákýho důvodu se nemůžem probudit.

"Omezení vědomí je jeden ze způsobů vyučování."
Pokračují.

Už jsem tam venku byl..
..pořád jsem

v kómatu!
(Načež kdosi roztáh závěsy)
Autor Claires, 16.03.2015
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí