ne...po... znaní

ne...po... znaní

Anotace: Někdy ví víc líp ten, kdo nic neví.

známe se
neznám se
znáš mě
neznám tě

tancuju, když vysávám
zpívám, když myju nádobí

hraješ onlinovky, drnkáš na kytaru
stříháš si nehty do vany

tak dlouho
a tak sami
tak krátce
a tolik spolu

zkoušeli jsme
dařilo se
žili jsme
kazilo se

známe se
známe je
znají nás?
Autor Alciele, 02.06.2018
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí