Má duše

Má duše

Jsem tvoje milované puzzle, které se snažíš za všech okolností poskládat, ale jsou obtížné, když už se ti zdá, že mě jednotlivé dílky začínají vyobrazovat, zjistíš, že nějaké dílky chybí, jiné jsou poničené a nezapadají. Pár z nich má slouplý obrázek, můžeš je dát tam, kam zapadnou, ale pořád to budou jen ta ošklivá šedá místa na mně. Přesto to nevzdáváš a skládáš dál, trvá ti to, ale jsi umanutá, a tak to nevzdáš, stále skládáš, ale časem začíná celý obrázek blednout. Nestihla jsi ho poskládat, i když jsi se snažila, už nejde poznat, co na něm bylo...
Autor Poenika, 24.07.2022
Přečteno 184x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, rybka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme vyrovnaní, kousek chybí, kousek přreývá...:-)

25.07.2022 11:35:36 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí