Iluze reality

Iluze reality

nadčasověbezdata

 

neskrývaná chvíle prýštící radosti
spustí příliv nekonečných slz

Život se vrátil
ve vteřině všecko naruby

 

naladím Charváta
ptám se proč
hledám odpovědi pravdy
s hlavou v iluzích

 

prsty oťukávají písmenka
v rytmu tvoří slova
uklidnění duše na dosah

 

tak proč žít zku*vený Život
když všecko může být jinak

naladím jinou notu
z vážné klasiky
náhle punk

slyšíš totéž?
vnímáš jiné?

 

Život je...
co chceš
nepro*er se jím
je to hra
žádné drama
já jsem dirigent
realitou anarchie
s pevným řádem chaosu

 

 

 

Autor redandreablue, 24.04.2023
Přečteno 108x
Tipy 3
Poslední tipující: Amarylka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velký chaos .)

24.04.2023 23:09:00 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí