Sdílení

Sdílení

Anotace: Když jsou na vše alespoň dva.....

S D Í L E N Í

Žal,..starost,..lítost...radost.
Někdy odevšad se navalí,
aniž dáš si o ně žádost.
Směješ se, či se oko zakalí.

Čas života a kvetoucího jara krásný.
Letní slunce hřeje mile, někdy moc.
Obzor podzimní, barevný a jasný.
Čas adventního rozjímání do Vánoc.

Tak bůh určil života ten koloběh
a dál nám možnost, život sdílet.
Šťastně přeplavit se na ten druhý břeh,
pojďme tedy na ten krásný výlet.

Ano. O tom je to sdílení!
Když na radost i na smutek
jeden člověk sám není.
Dva - pro myšlenku - pro skutek.
Autor Kmet, 21.11.2023
Přečteno 65x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Sonador, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí