Vyhlašuji

Vyhlašuji

Anotace: Vánoce a vztahy.

Vyhlašuji

vánoční klid zbraní 

i těch často ukrytých.

Nechť všichni si chrání

štěstí v cestách trnitých.

Žel každý musí o své bojovat,

ať milován, či má štěstí milovat.

Dejme proto míru v srdcích šanci.

Dejme průchod nekonečné toleranci.

Kdo šťasten je, často prostě nevěří,

že jiný sám smuten je u jeho zádveří.

Mysleme i na ty kdo nežijí v dostatku,

od svého štěstí vzpomeňme pozpátku.

Ať přichazíš z blízka nebo z dálek,

dejme všichni všem ten nejkrásnější dárek.

 

Autor Kmet, 22.12.2023
Přečteno 90x
Tipy 8
Poslední tipující: o3_gambit, Sonador, paradoxy, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem pro

22.12.2023 18:20:05 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí