bás.pok.a3

bás.pok.a3

Anotace: Čmeláček usednul si na kytičku do úst si dávám kaše lžičku na světě je přec jen...

Čmeláček usednul si na kytičku
do úst si dávám kaše lžičku
na světě je přec jen krásně
k snídani čtu si Nerudovy básně
Ráno se všude létem tetelí
z čehož jsem dětsky veselý
takže i Písně kosmické
přijdou mi dětsky komické

V trávě se kapka rosy třpytí
Teď už vím
že křehká bývá lehkost bytí
- posílám pozdrav, Osvětim
Autor Karel.fcp, 07.07.2014
Přečteno 796x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí