v kryptě

v kryptě

Anotace: 18.6.1942 v Praze padli v boji parašutisté, kteří provedli atentát na R.Heydricha

 

 

           Již tři týdny v kostele

           čekáme na záchranu

           nebo na zázrak ?

 

            sluneční paprsky

            nás nehřejí 

            zde dole v podzemí

 

             vojáci SS !

             kdo zradil ???

 

             poslední náboje ...

             ten poslední pro sebe 

 

             Jsme Češi ! Nikdy se nevzdáme ! Slyšíte ? Nikdy !

 

 

 

Autor rybka, 22.06.2019
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí