The Hooded Man

The Hooded Man

 

        Když vystřelí šíp

        jak slovo rychle letí

        stojí tam v přítmí lesa

        s hlavou zakrytou

        když vyslovíš jeho jméno

        nepřátelé zachvějí se strachy

        možná stojí teď za tebou

        ač prošly věky

        jeho duch stále žije

        možná stále je naživu

        až vstoupíš do jeho lesa

        buď opatrný, buď potichu

 

        Who is there ?

        Robin

        The Hooded Man

 

 

        

        

Autor rybka, 25.08.2023
Přečteno 95x
Tipy 2
Poslední tipující: jort1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí