Upír

Upír

Tělo své v zrcadle nevidí,
to je to, co ostatním závidí.
Sklepení temné - musí obývat,
před denním světlem, tělo své ukrývat.
Měsíc, když září do temného kraje,
s heboučkým krčkem Tvým, rád si pohraje.
Když popadne Tě chladná jeho dlaň,
stává se z něho krvelačná saň.
Jeho tesáky, ostré jako břitva,
projdou ti krkem a už nespatříš jitra.
Nepřibližuj se k němu, je nebezpečný,
za deci krve je více než vděčný.
Když nemá co na práci, prochází temnotou,
spadeno má i na Tebe, lákáš ho svojí čistotou.
Ale protože tomu, nikdo z vás nevěří,
tak upíři dál chodí po světě a v klidu si večeří ...

Autor WIRUS, 25.08.2014
Přečteno 1203x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Petbab, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to text k písničce?

25.08.2014 22:06:13 | Petbab

Abych řekl pravdu sám nevím, když jsem to začal psát tak jsem myslel že ano. Ale, pak se to nějak zvrtlo a vzešlo z toho tohle...

25.08.2014 23:36:49 | WIRUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí