Hlasy

Hlasy

Probudím se, černá noc,
stojím volám o pomoc!!
Co se děje? Oč tu běží?
Čí je to krev? Kdo tu leží?
Otázky se stále hrnou,
nohy zatím trochu tuhnou!!

Proč mám na sobě pyžamo?
Proč na kolejích v dešti stojím?
Pokládám si otázky, však odpovědí se bojím!
Déšť padá na mé ruce, od krve je omývá,
nikde žádná odpověď, otázek však přibývá!

Co se to tu děje? Hrůzou mi vstávají vlasy.
Ach ne!
Už to zase začíná, už zase ty hrozné hlasy!

To co se teďka stane neuvidíš v žádném hororu,
beru do rukou sekeru a pokračuji v teroru...

Autor WIRUS, 04.09.2014
Přečteno 778x
Tipy 3
Poslední tipující: Pavel Vlček, Bethany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý

14.08.2018 19:43:10 | Bethany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí