Nevesta smrti

Nevesta smrti

šepot tieňov
zakrývajúcich nahú ženu
les plný hlasov
ktoré oslavujú meno zlého bastarda

čierne vrany slúžiac ako potrava pre bohov
toľko zbytočných slz
a premárnené životy krásnych panien ..
zahalené šepotom krutých slov ..

plač tu patri pod zámok
a krása pod čepeľ noža
reťaze z edenskej ocele
a slzy kradnuté netvormi ..

umri na mieste kde umreli iný
a trp tak ako by to bolo naveky ..
nuž toto je už príbeh
z kostí žien ..
Autor Darken Salem Jesus, 08.11.2014
Přečteno 837x
Tipy 2
Poslední tipující: Amelie M., Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedený

24.11.2014 22:25:04 | Amelie M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí