Šiesty zmysel

Šiesty zmysel

Anotace: Je to text piesne! Ale tu na to neni kategória! Ako tu má potom taký umelec, ako ja pracovať? :/

Vidím mŕtvych ľudí na cintorínoch
vidím mŕtvych ľudí v dušičkových dňoch
vidím mŕtvych ľudí kráčať ulicou
podopierajú sa stareckou palicou

Vidím mŕtvych ľudí v Auschwitz-Birkenau
vidím mŕtvych ľudí v dedine My Lai
vidím mŕtvych ľudí v obci Lidice
a krížové háky zdobia ulice

mne je to jedno
je mi to jedno
mne je to jedno
je mi to jedno

mne je fajn
je mi fajn
mne je fajn
a nepokazí mi to žiadny mŕtvy buzerant
Autor svirnik_rebujzu, 30.01.2015
Přečteno 710x
Tipy 1
Poslední tipující: Zina_Blitzee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano ano, poslední verš je geniální vygradování celého díla!

30.01.2015 21:58:05 | Zina_Blitzee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí