Halloween

Halloween

 

 

         Do skříně 

         přes kosti milence

         pro smuteční šat

 

         do sklepa

         přes kosti souseda

         co nenechal mě spát

 

          na večerní oslavě mrtvých

          budu chřestit kostmi v rumba koulích

          a tančit na hrobě své matky

 

           juchů        jupí           jej      jej       jej

 

           pěkný Halloween !

 

 

 

Autor rybka, 30.10.2019
Přečteno 339x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odvaha ti tedy nechybí to se musí nechat.

30.10.2019 22:05:43 | blázen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí