Animatrix

Animatrix

Anotace: Je to snad jen sen o říši za zrcadlem?

 

„Kéž bych mohl jít s vámi."
„Nevěřím, že by jste unesl pravdu."
„Nechápu to... jsem z jiného světa.. "


Nikdy to nepochopěj
Nikdy to nepochopí
Nevěděl jsem, nechápal jsem
Dokud sám jsem nepochopil
A dokud se nepotopil
Za zrcadlo, zase zpátky
Zpět do říše divů - stínů
K odpovědím mezi řádky


Destilace mysli - smysly
Věřit na nesmysly - klamou
odmalička učí - mučí
špinavý jsou čistý - zjistí
A nejsem si jistý
jestli vůbec ještě žiju
Nebo jestli jenom sním
a s matrixem se biju

S fikcí trocha pravdy - klamy
v pravdě trocha fikce - lehce
Potácím se na hranici
obou stranách mince
Potácím se za zrcadlem
dolů padám tmou a hloub
A mizím za zrcadlo norou
Uvolnit se z pout...

Autor MysticB, 21.07.2020
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Donne, Frr, vlnka, rybka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hustý

17.10.2020 23:54:27 | Linna

hm zase jeden co se probouzí a to je fajn a tak jakou pilulku si vybereš od Morfea ? ,) zajímavej text moc jich takových tady není

21.07.2020 20:07:49 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí