počítej do tmy

počítej do tmy

 

        Až zhasnou světla

        na chodbě hotelu

        utichnou kroky

        na tlustém koberci

        bije druhá hodina

        po půlnoci

        šeptající hlasy

        skřípění schodů

        otisky dětských ručiček

        na stěnách krev

        pak zkus nedýchat

        ani se nepohni

        v hlavě si spočítej

        kolik máš hříchů

        do tmy se nedívej

        trojité ťukání

        Satan je tu !

 

 

 

Autor rybka, 24.11.2021
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já myslela, že satan ťuká vždycky dvakrát??:O

24.11.2021 06:34:04 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí