krásné Vánoce !

krásné Vánoce !

 

        Na stromečku bez jehličí

        dětské prsty visí

        stářím už zčernaly

        na špici stromu

        napíchnutá lebka

        se nesměje

        zuby jí vypadaly

        u klíčové dírky

        přišpendlené oko

        už nekrvácí

        kdopak to špehoval

        ve starém domě

        kdo spustil gilotinu

        u vchodových dveří

        kolik hlav na podlaze leží

        vyhřezlá střeva

        jak hadi se kroutí

        pozor kam šlapeš

        není tu k hnutí

        to není papír

        pod nohama

        lidská kůže šustí

        vyschlá je, zralá

        kdo je ta zrůda

        co krví se podepsala

        určitě tušíš

        

 

 

         jsi to TY !

 

 

 

Autor rybka, 24.12.2021
Přečteno 205x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, paradoxy, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojim, bojim! :-) Je to horor, ty vánoce...

24.12.2021 10:43:55 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí