poslední z nás

poslední z nás

 

       Tam daleko

       tak vysoko

       slunce jen chabě svítí

       tam v Mokajských horách

       kde není místo k žití

       v říši stínů

       ve zdech prokletého domu

       jedna žena přebývá

       s démony rozmlouvá

       duše mrtvých konejší

       zvířata loví a pojídá

       pozdě na lože uléhá

       kameny, lebky a peříčka

       hadrové panenky bez očí

       už těžce se jí dýchá

       den za dnem počítá

       marnost svého bytí

       na smrt čeká

       na den zúčtování

       až smrtka zaklepe

       třikrát na dveře

       naposled vydechne

       poslední z nás

 

       čarodějka z Mokajských hor

 

 

 

Autor rybka, 23.02.2022
Přečteno 188x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Sonador, Iva Husárková, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nevím kde je Mokaj...;-)ale psaný dobře.

24.02.2022 18:39:47 | Marten

Mokajské hory jsou ve Španělsku

24.02.2022 19:11:52 | rybka

...;-)

25.02.2022 11:48:26 | Marten

dobrý...

24.02.2022 13:13:20 | Sonador

díky

24.02.2022 16:10:21 | rybka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí