doverský démon

doverský démon

 

     V Doveru po západu slunce není radno vycházet ven na ulici.

     Lampy nesvítí, ptáci nekřičí, vše utichlo.

     Něco se blíží.

     Obrovský stín na dvou nohách .

     Ani člověk ani zvíře.

     Zavřete okna i dveře !

     Jen zápach tlejícího masa provází tu zrůdu.

     Červené oči ve tmě svítí, co chce ten netvor ? Po mase slídí !

     Z hrobů ven mršiny tahá, lidské i zvířecí, krev si žádá.

     Těla roztrhá, vnitřnosti vyrve

     pak celý od krve v hlíně se vyválí

     pod měsíčním úplňkem kvílí

     doverský démon

     slyšíš to vytí ?

     Zavři tu okenici

     ani trochu světla

 

 

 

      pozdě . . .

 

 

 

Autor rybka, 25.03.2022
Přečteno 188x
Tipy 1
Poslední tipující: Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí