Felisův Vous

Felisův Vous

láska pochoutkou při poslední večeři

otírám se nahým tělem o nohy stolu i všech přísedících




žebra sedřená do krve od bílých koček

světlo vmetám pod sukně až k slzavým oponám




smíchem necity oplácím své domnění..

znaví mne smutek předešlé noci..

a já smočím vousy v matčině mléku
Autor JSH, 29.04.2022
Přečteno 204x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Malá mořská víla, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No potěš Bůh...a to už je tě 37,let;)

07.05.2022 19:46:16 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí