Vlákal studenta do domu, tam ho rozřezal.

Vlákal studenta do domu, tam ho rozřezal.

USA, 2017 -

Vlákal studenta

do domu,

tam ho rozřezal.

Video s vraždou

zveřejnil na internetu

 

Druhá sloka

ČR, 2022 -

Vlákal seniorku

do supermarketu

na slevy.

ale tam ji porazila

Fialova drahota.

 

 

Video

zveřejnil na internetu.

 

A ty jim MUziko 

k tomu hraj.

Autor Medved23, 24.05.2022
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Lighter, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj :D

24.05.2022 13:20:57 | Medved23

:-))))))
Vlákal sám sebe ... tam kam chtěl.
(Sakra, já již nechci být fialovej.)

24.05.2022 10:48:33 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí