Vymítání

Vymítání

 

      Když lampy začnou pohasínat

      a venku se stmívá

      stíny ožívají

      noční běs se chystá

      pomalu blíží se k domům

      před práh

      a do všech rohů

      svěcenou sůl sypej

      a pak potichu 

      potichu dýchej

      modli se k Bohu

      vzývej Ježíše Krista

      pekelný démon se chystá

      posednout tvé tělo

      zničit tvoji duši

      cizím jazykem spílá

      vymítání ruší

      kříže dolů visí

      zápach síry sílí

      mrazivý dech kněze

      démon zlostně kvílí

      už řekl svoje jméno

      už opouští tělo

      opakuj si se mnou

      ve jménu Otce i Syna i Ducha svatého

    

 

 

Autor rybka, 13.12.2022
Přečteno 109x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No nechal bych se chvilku posednout démonem a pak bych teprv přešel na stranu dobra. Není od věci ochutnat od všeho...

13.12.2022 08:57:51 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí