Zavři oči

Zavři oči

 

          Když světla ubývá

          stíny se prodlužují

          v katedrále Notre-Dame

          klečící paní pláče

      

          ptáci z nebe padají

          šest ran egyptských

          čeká se na sedmou

          hodina do posledního zúčtování

 

          chrliče démonů ožily

          opustily střechy chrámů

          a vydaly se rdousit kněží

          a po stopě papežově

 

          Antikrist usedl na trůn

          král Karel poslední

          nebudeš se smát

          až zbělají ti vlasy

          hrůzou

 

          před poslední bitvou Boha a padlých andělů

          zavři oči

          Navždy

 

 

Autor rybka, 03.05.2023
Přečteno 108x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Jan Kacíř, Lighter, Sonador, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefné.

03.05.2023 08:32:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí