Poslední noc

Poslední noc

 

     Po nočních ulicích 

     plouží se mé znetvořené tělo

     za svitu Luny

     tančím na hrobech nemrtvých

     už vstávají

     zabedněte okna, dveře

     my zrůdy pochodujem

     rdousit vaše hrdla

     skalpovat vaše hlavy

     stáhnout vaši kůži

     závody v metání miminek začínají !

 

 

Autor rybka, 22.08.2023
Přečteno 93x
Tipy 2
Poslední tipující: Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí