pyramida

pyramida

 

 

         Jedna kost, druhá kost, třetí kost a čtvrtá

         pomalu a pozorně

         stehenní, holenní, loketní

         ve vápenném mléce vybělím je znova

         pak usuším a srovnám

         jedna, druhá, třetí, čtvrtá

         tolik koster pod rukama

         snad odpustí mi mrtví

         k jejich věčné slávě

         pomník z kostí mluví

         potichu a s pokorou

         v Kutné Hoře

         horu z kostí stavím

         snad postavím ji dobře

         a na vrchol pyramidy

         jednu lidskou lebku

         prosím

 

 

Autor rybka, 06.09.2023
Přečteno 89x
Tipy 4
Poslední tipující: Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kostnice je slavnější než koudelníkův syn:)
Super!

06.09.2023 00:27:39 | Žluťák

díky

06.09.2023 14:22:13 | rybka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí