před Halloweenem

před Halloweenem

 

 

         K Pohřební Aleji blíží se Halloween

         radostný rej tam vládne

         úžasný strach, hororový splín

         co dělají Addamsovi ?

         autor rybka vám to poví !

         Morticia trhá křídla netopýrům

         Gomez učí Pugslyho, jak vyrábět síru

         Wednesday šije zombie panenku

         Fester na hřbitově hledá milenku

         a co dělá ruka ?

         do rytmu si ťuká

         pochod Noc oživlých mrtvol !

 

 

Autor rybka, 28.10.2023
Přečteno 72x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Ondra, Anfádis, mkinka, Žluťák, Frr, MatyhoZmaty
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná:)

28.10.2023 20:34:00 | Žluťák

dík

28.10.2023 20:44:34 | rybka

a co dělá rybka? - rozpustile skotačí unášena vlnami svého časubytí!! ST*

28.10.2023 20:18:21 | Frr

Vtipné rybičko!

28.10.2023 19:38:09 | MatyhoZmaty

dík

28.10.2023 20:40:57 | rybka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí