Čajovna

Čajovna

Anotace: Jsem Po, Li-po.

 

           Čajovna

  Na cestě po Šanghaji

  rozlehlostí světa poděšen

  zamířil jsem do čajovny

  mistra Wonga

  vůní čajových lístků přiváben

 

  tučňákovi jenž

  přání mé vyslechnouti přišel

  sdělil jsem vše podstatné

  půllitr piva prosím

  nalejte mi do mého šálku s čajem

  protřepat-nemíchat

Autor Li-po, 30.05.2015
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí