MADE IN THAILAND

MADE IN THAILAND

Anotace: Značkové. :)

Ach ty Thajky!

(Spát) nedají mi.

Dobré fajky prodají mi?

Možná, že jsou holky v akci,

Určitě ne zadarmo.

Než dokončíš tu svou štaci,

Už se chystaj k další práci...

A že nemáš žádnou šanci?

Koho to jen napadlo!?

No, neříká se jim nadarmo

Kněžky lásky.

Ty jdou jenom za LOVE.

A někdy újdou, kousek...

I pěšky.

To je, páni, úlovek!

To pak šlapou.

Jó, to jó.

Ach ty Thajky...

Nedaly mi.

Jen to, co mi zabalily...

Čínské nudle, levné hadry...

Na nohách jen skromné žabky,

Originál od Vietnamky.

Prostě suvenýry jak se patří.

To jsou mi věci!

Mý věci..

...asijské kvality.

Tak jeďte taky, i když

No, nestálo to...

Prostě mi to nestálo

Ani za mák.

Mojí milí turisti.

Češi, Slováci bratři.

Tady vám to holky jistí

Než bys řekl raz - dva - tři.

Pokud se vám právě o tom

Nezdálo, či nesní...

Třeba jen ve vlastní mysli.

;)
Autor ARTeFakty X. Múzy, 12.09.2018
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro kudlanky nábožné, leč bezbožné ;)

12.09.2018 21:02:43 | ARTeFakty X. Múzy

Slezanky
plných tvarů
kéž bych směl
uchopovat
také k stáru

prožil bych tak
x - té líbánky :)

Dík!

13.09.2018 16:04:07 | kudlankaW

Chichichi... :)))

13.09.2018 16:14:47 | ARTeFakty X. Múzy

Aach

13.09.2018 21:39:03 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí