Ó ženo má

Ó ženo má

Anotace: Nic než popěvek týraného muže.

Žena má jest
tuze zlá
k smrti mne však
ráda má

Když jsem tenkrát v Prostějově
ležel na márách
za okénkem měla
slzy coby hrách

Ó ženo má vznětlivá
až umřu
kdo Ti zazpívá

Vím bude to brhlíček
ten zná nejmilejší
z mých písniček

Sto dukátů pro pannu
za hubičku po ránu

Taková je žena má
truhly plné zlata má

A já ji tak miloval
pro ni čertu duši dal

Tož až půjdeš z Kolštejna
ne aby ses lekla
když na Tě zavolám
že utekl jsem z pekla
Autor V.N.Losinský, 15.05.2020
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Guldrun, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné a z pekla uteče asi, že zase tak neměl čistou duši.

Nebo jen pověra, vždyť žena jeho, je trochu příšera
..držela ho zkrátka, to dobráka k různým často zláká. :-D ;-) "ST"

16.05.2020 12:17:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí