Přes vlny Omikronu

Přes vlny Omikronu

Anotace: Lehkej Pokondr

Přes vlny omikronu
k tobě výš
jako když stoupá R-
číslo nakažených letí výš
od Aše do Tater.

Přes vlny omikronu
k tobě výš
jako když stoupá R-
číslo nakažených letí výš
od Aše do Tater.

Byla tu alfa
beta, gama, delta
v Tescu je levná melta
hledám odpovědi Flégra výpovědi
a dalších
dalších chytrých lidí
co na nos si nevidí.

Přes vlny omikronu
k tobě výš
jako když stoupá R-
číslo nakažených letí výš
od Aše do Tater.


Kdo to má snést?
Mrtvoly do koberců,
názory od šílenců
vyměnit své roušky
a pít vodky doušky,
po testu stéct
jedno jestli v antigenu
nebo v PR řece hlenu
kde jsou mé odpovědi?
expertů průpovědi
a krást
a AGROFERT tím dotovat
krást
a cpát se večeří,
krást
a každý den se udělat
jak feťák na peří
jako Bartoš na peří.

Přes vlny omikronu
k tobě výš
jako když stoupá R-
číslo nakažených letí výš
od Aše do Tater.
Autor Akwakwak, 24.12.2021
Přečteno 211x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekni rychle třikrát: OmikronOmikronOmikron! A budeš vyléčen...:-D

24.12.2021 10:40:35 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí