ve městě

ve městě

 

       Poziční světla stavebních jeřábů

       jsou jako souhvězdí

       na horizontu

       až se rozední

       neodletí

       na stavbu zas

       přijdou mravenci Ukrajinci

       postaví nám byty

 

 

 

Autor rybka, 06.05.2022
Přečteno 160x
Tipy 1
Poslední tipující: Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí