*-*Mám boa z králíka

*-*Mám boa z králíka

Anotace: ~~~~~(*i*)~~~~~

------------------
Slavnostní ples
ten ples je dnes
v tom velkém sále
i pro pána krále.
Tak do róby sváteční,
střevíčky taneční
náhrdelník na krčku
ze zlata pro kočku.

Mám boa z králíka
pomoct,už utíká
do ruky vějíř z peří
z pavího,kdo nevěří?
Kabelky psaníčka
jsou samá perlička
z kterého asi moře,
až na ples v opeře?

Ne,jenom na dvoře.
Tanečními krůčky
jdu z ručky do ručky
tak to byl ten můj
slavnostní ples
nemňoukla tam kočka
neštěkl tam pes.
Panečku,vidím to ještě dnes.

..........................
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 29.11.2022
Přečteno 105x
Tipy 11
Poslední tipující: M.A.Rek, Iva Husárková, Fialový metal, šerý, Bufik, Marten, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak pěkný vějíř zelený, ale mně tančí zrak i jinde :)hezká*

29.11.2022 18:12:48 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí