Postel, záchod, lednice

Postel, záchod, lednice

Anotace: ...mnohým to cosi řekne!

 

foto: cottonbro studio

 

postel, záchod lednice  
to je pro mě typické
je to fakt až tajemné
když zas sejdeme se po jedné


já s mojí lednicí
jídlem pitím kypící
však musím hlídat mojí ženu
když mě chytne má u pusy pěnu


víte kasař je mé povolání
v noci nemám prostě stání
slibuju nerad "dnes je to naposled"
když votevřu safe a je v něm led


marně říkám mojí ženě
když vod lednice pryč mě zase žene
říkám jí  že tyhle noční hody
vlastně brání mi jít do hospody


ona však uzamkla mi lednici
když před tím vylízala kdejakou sklenici
navrch přede mnou vypila mý lahváče
teď chápete že bylo mi do pláče


proč brání mi jen ten můj pupek
abych osudu svýmu  jednoduše utek?


až zalek' jsem se poznáním
to ale nikde nevyzváním
jsou to mý kila získaná v lednici
nejraději sám dal bych si po palici

a aby to bylo správné drama
promluvila ke mě lednice sama:

"ty chtěl bys utéct svojí ženě
vždyť hlídá tě jak štěně
a pokud neplete mě moje mysl
jaký by to pak mělo smysl?
utíkat od své milé ženušky
jistě ráda udělá ti i ty tvoje halušky"

lednice má pravdu
tak na pracák si zajdu
že rád bych zas dělal kasaře
vyhlídnutýho mám už něco na faře
vyběhli se mnou to se ví
maj mě rádi asi jak já kafe studený

takže zase doma postel, záchod lednice
teď chodí se mnou i ta moje polednice
naše noční randezvous zase nás zblížily
i když někdy navzájem jsme se celí poblili

pak hned na to jogurt a rozinky
nakonec to nejlepší, sladký pusinky!

Autor mapato, 14.11.2023
Přečteno 122x
Tipy 11
Poslední tipující: Anfádis, Žluťák, Marten, šerý, mkinka, IronDodo, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...postel, záchod a lednice...to je svatá trojice...;-)lidová...

14.11.2023 17:29:39 | Marten

Do kuchyně si chodit k vybledlé milence pro kaloricky chladný polibek? To není za mě požitek. Mám doma eskymačku a nestojí mi ani kačku. Si zamrazila v srdci mojí lásku, můj hlad nestojí ji za otázku. Mlsná myšlenka milovníka ledničky, odešla mi - na vždycky.

14.11.2023 12:18:46 | šerý

žel Bohu-též můj problém, že má noční lednice je nejbližší útěchou mých bezprizorních samot(-

14.11.2023 09:01:07 | Frr

není nad noční vyžíračku lednice.. :)

14.11.2023 08:45:38 | Otto Mann

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí