Jsi...

Jsi...

Anotace: Obdivuji Shakespeara

Jsi větrem, který jemně hladí rudozlaté listy,
korunou podzimu z majestátním hávu.
Jsi mladý pramen, co svěží a čistý
do moře, blázen, vylévá svou slávu.

Jsi plamen v nekonečném tanci-
přítele zahřeješ, srdce mé spálíš.
Jsi podlý vrah, co nedá druhou šanci.
Blízkost mě bolí a zmírám, když se vzdálíš.

Jsi přelétavý jako motýl v máji
a jasná věc mne rmoutí-
že nežijem ve staré báji-
mé srdce zahodíš co cetku z pouti.

Však dám ti jej, mi to nevadí-
kus ledu ho dobře nahradi...

Autor Cvokhauz, 03.03.2012
Přečteno 927x
Tipy 12
Poslední tipující: Lachailla, Jean89, Kropydlína Škopounová, marpesakova, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí