Dotek duše

Dotek duše

Anotace: Vynořil ses z hlubin mé úzkosti a já se s tebou na okamžik dotkla hladiny vzdáleného...

Sbírka: Dívka, která se vznášela nad zemí

Vynořil ses z hlubin mé úzkosti
a já se s tebou na okamžik dotkla
hladiny vzdáleného světa,
zrovna když jsem stála
před temnou propastí.

Vdechl jsi mi naději na život,
který se ze mne pomalu vytrácel
jako stín pod tíhou světla
v malé intimní místnosti.

Promluvil jsi ke mně zbaven svého ega
a otevřel jsi přede mnou knihu svého života
čtu si v ní tak lehce
ta slova jsou náš příběh, jsou trnitou cestou
a hřeje mě to u srdce,
když tvá duše proplouvá tou mou.

Zdá se to být příliš děsivé
než aby to mohlo být pravdivé
jako nahlédnutí do nejtajnějších snů
je to jako dívat se do zrcadla
ale možná je to jediný způsob
jak zůstat naživu, jak zjistit co je pravda
a neutopit se v prázdnotě divných dnů.
Autor horkosladka.symfonie, 05.05.2012
Přečteno 767x
Tipy 1
Poslední tipující: Floragrass
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí