JÁ A ROBIN

JÁ A ROBIN

Anotace: ...jó, když jsme byli ještě malí...

proběhnout se jentak po louce

jako když jsem byla malá

natrhat spoustu květin do vázy

zapískat na Robina

bylo nám šest má první láska

z chaty od vedle



dostala jsem vyhubováno

už to netrhej vždyť to hned zvadne

a toho bordelu co z toho pak je...



ve chvatu sníst chléb s máslem

a zase pelášit na louku

však Robik už tam také čekal

pusu ještě od kečupu

i na tričku fleky to jak rychle jedl

abychom stihli naši tajnou misi



zajíc rozsekaný na poli asi od kombajnu

přeci si zaslouží hrobeček

chudáček ušatý

úžasně poetické seznámení

to byl teprve začátek prázdnin



neuměl říkat ,,ř“ tak mi říkal Jiržina

běhali jsme v trávě

drželi se za ruce

váleli sudy

tehdy poprvé to divné chvění okolo žaludku



první velká láska
Autor srozumeni, 09.09.2012
Přečteno 547x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, čiči
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí