Po bouři

Po bouři

Anotace: Písňový text vzniklý poté, co jsem se v půl třetí ráno probudil s nosem v Hodině mezi psem a vlkem a zablokovaným krkem...

Déšť tančil jako z partesu,
zem snila vlahý sen,
blesk přišel s hromem v závěsu
a podzimní byl den.

Hřib odpočíval ve vřesu,
v němž ukryl nožky běl,
zvěř prchla skrýt se do lesů
a krajinou splín šel.

Pak vítr mračna rozehnal,
já promočen tu stál,
z duše své smutek vyždímal
a se sluncem se smál…

Duha se skvěla nad mraky,
kde sadou šminek svých
stvořila pestré zázraky
oblouků klenutých.

Ptáci se k nebi vznesli zas
s písničkou jásavou
a touhou rozvoněl se čas,
až zmámil duši mou.

Tak poslal jsem Ti sms
s básničkou bláznivou,
jak moc rád viděl bych Tě dnes,
a že musíš být mou!

Tys souhlas dala obratem,
život se krásným zdál,
já šťasten, s Něhou v srdci svém,
již s Tebou být si přál…

Autor Kozoroh 1, 04.10.2012
Přečteno 613x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí