Loučení

Loučení

V pletencích těl pláčeš mi na rty
Slané kapky slz.
V bílém závoji Tvých vlasů
dýchal jsem vůně, leč byl suchý mráz.

Popřej dobrou noc
do prázdného kouta zrak upřený
Přej dobrou noc
Než odbijí hodiny ranní

Věz, že jsem stále živ
Jen udělal jsem krok zpět.
Spojí se opět naše rty
Možná za pár let… možná teď…
Autor Vombat Kšíry, 13.02.2013
Přečteno 582x
Tipy 2
Poslední tipující: Sarah, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí