Prsty

Prsty

Anotace: ... ranní ...

Sbírka: Květy a trny I.

(Před 6 hodinami přes mobilní telefon)
... prsty
večer
když se svleče
unavená
víno teče
hlavu složí na kolena
někdy v sedě
jindy v kleče
jen jejím tělem
holá stěna podepřená ...
(Před 6 hodinami přes mobilní telefon)
... prsty
dolů po Tvé šíji
když hodiny půlnoc bijí
sjíždí
oblý korpus
krásných hýždí
někam
Kam?
No, Já jen čekám...
šeptáš
někam do nikam ...
(Před 7 hodinami přes mobilní telefon)

... prsty
po Tvé kůži
jemné
Ten dotek si dluží
druh a družka
když se druží
... ty prsty
ve vlasech Tvých
když sklání se
a na stole voní káva
k ránu
se tak někdy zdává
k ránu
se tak někdy stává ...

 

... že dlaně

když se díváš polekaně

a ty prsty

drží prsy

na posteli  či ve vaně

a Ty svůdně, odhodlaně

položíš se zády k tělu

opřená a jen ten pocit

obejmutá

a Tvá hlava

ulehne tak

jak se stává

Všechno krásný

jen stydne voda

 a stydne káva ...

 

 

Autor Mathiesz, 21.05.2013
Přečteno 743x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí