Málo mám tvé lásky, málo...

Málo mám tvé lásky, málo...

Anotace: Když dva, co se milovali, zapomenou na něžnosti, zbude smrti jen málo, co by jim vzala…

Málo mám tvé lásky, málo,
mnohem míň než chtěl bych mít,
aby mi to za to stálo
ještě pro tu lásku žít.

Málo mám tvé lásky, málo,
někdy méně snad než nic,
co s tím dělat by se dalo
nehodlám již pátrat víc.

Málo mám tvé lásky, málo,
sotva vnímáš, že tu jsem,
dříve hodně mne to bralo,
teď to přijmu s nadhledem.

Málo mám tvé lásky, málo,
ty o jiných věcech sníš
a nic, co by za to stálo,
už mi teď nenabízíš.

Málo mám tvé lásky, málo,
snad je to i vinou mou,
že to, co se krásným zdálo,
splývá s noční temnotou.

Málo mám tvé lásky, málo,
utápím se v splínech svých,
štěstí mé se ukázalo 
být hrou karet falešných.

Málo mám tvé lásky, málo,
ohlížím se po jiných,
a kdyby mi štěstí přálo,
zmizím jako loňský sníh.

Málo mám tvé lásky, málo,
chystám se ti vale dát,
srdce mé již se tě vzdalo,
vcelku není o co stát…

Autor Kozoroh 1, 19.06.2013
Přečteno 778x
Tipy 3
Poslední tipující: divoska_jaja, Admen, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je však i to málo
pořád lepší nežli nic,
aby z mála moc se stalo,
někdy stačí jenom říct.

(musím Ti oplatit ty pěkné veršované komentáře, co jsi mi před časem psal :-))

08.09.2013 23:57:48 | divoska_jaja

Jak prohlásila ta slečna před soudem: "Kdyby byl něco řekl! Ale hned násilnit, to přeci vůbec nebylo zapotřebí...";o)

10.09.2013 12:58:34 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí