Pocity...

Pocity...

Anotace: a nic víc

Spolknula hořkost slz

 

A bolest se nezmenšila

 

Knedlík v krku

 

A slzy v zákazu vjezdu

 

S knihou v ruce

 

A drahym vínem v hrnečku…

 

Na kafe

 

Přestat myslet

 

A uchlastat se k spánku

 

Bejt krásná

 

Neměla by problémy…

 

Naivita…

 

Až za hrob a dál…

 

Láska…!...?...

 

Sex…?

 

A trápení…!

Autor Striptérka, 31.07.2013
Přečteno 562x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí