Nenáviď mě

Nenáviď mě

Anotace: někdy se nám stane, že si přejeme pravý opak toho, co říkáme

„Nenáviď mě,“ zašeptám, roztoužená, oči plné žáru způsobeného vinou oněch nepokojných, jimi tancujících plamínků.
„Nenáviď mě,“ vyřknu, a ty se zarazíš, vzrušený a přitom zmatený tím, jak umím děsit – přesně takový, jakého tě mám nejraději.
„Nenáviď mě,“ říkám po kočičím způsobu, a přitom, ve skutečnosti, chci, abys mě miloval, plně a nebezpečně, tak, jak to dělají ti, kdož se dříve, nebo později spálí.
Ano, nenáviď mě, nenáviď to, co jsem, co představuji, co ti mohu dělat… nenáviď mě silou veškeré svojí nehynoucí lásky.
Miluj mě.
Autor Anjesis, 10.08.2013
Přečteno 617x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já myslela že nenávidím a pak jsem vlastně zjistila že ho miluji..a bylo vymalováno jsme spolu i když je to někdy itálie :)

10.08.2013 17:23:54 | xoxoxo

vidíš, i takové věci se stávají :-)

10.08.2013 20:53:56 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí